PAKKE 3

NEM-Koncern Drift + Holding for virksomheder der har både et driftselskab og et holdingselskab - og som ønsker både at få udarbejdet en ÅRSRAPPORT og en SELVANGIVELSE inklusiv en opgørelse af sambeskatningsindkomsten.

Nemindberet™ udarbejder en årsrapport og en selvangivelse - på baggrund af din bogføring i din virksomhed  - og vi returnerer  herefter begge dele til dig, så du kan godkende.

Efter din godkendelse indberetter Nemindberet™ årsrapporten til Erhvervsstyrelsen og selvangivelsen til SKAT for dig.

Nemindberet™ sender herefter efterposteringsliste omfattende bl.a bogføring af skatten, kvitteringen fra Erhvervsstyrelsen samt kvitteringen fra SKAT til din virksomhed.

Denne pakke inkluderer:

  • Årsrapport

  • Efterposteringsliste

  • Indberetning til Erhvervsstyrelsen (XBRL-fil)

  • Selvangivelse

  • Indberetning af selvangivelsen til Skat

  • Indberetning af udbytte til Skat

  • Opgørelse af sambeskatningsindkomsten

  • 1 times gratis rådgivning  (alene i år 1)

Pris:  Fra 8.500 kr

1/3

Har du et spørgsmål?

Vi har fravalgt vores åbne telefonbetjening, for at kunne holder de skarpe priser til dig. Udfyld kontaktformularen  herunder - eller send os en mail. Vi kontakter dig.

FÅ ET TILBUD

Læs nedenstående før du sender...

Persondata - Hvorfor og hvordan?

Idet du udfylder vores kontaktformular, giver du hermed samtykke til, at Nemindberet må registrere og opbevare dine persondata (det drejer sig om dit navn, e-mail, telefonnummer og evt valgfrit også dit CVR nummer). Alternativt, hvis du ikke ønsker at anvende kontaktformularen, så kan du altid ringe til os.

Det er os ved Nemindberet der er dataansvarlig. 

(vores kontaktoplysninger, såsom CVR nummer, e-mail og telefonnummer, finder du på denne hjemmeside).

Formålet med at registrere dataene er at vi hurtigt og nemt kan kontakte dig, så du sikkert og nemt i samarbejde med os,  kan få styr på økonomien.

Du har ret til at trække dit samtykke tilbage. Det kan gøres ved at kontakte os per mail eller telefon.

I forbindelse med afmeldelsen slettes dine oplysninger i vores system.

Du har ret til at få rettet i de oplysninger, vi har om dig, hvis de måtte være forkerte - og du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig (navn, email, telefonnummer og evt valgfrit CVR nummer). Det kan ske ved at kontakte os på telefon eller mail.

I tilfælde af at aktiviteterne i revisionsvirksomheden overdrages til tredjemand, giver du dit samtykke til, at tredjemand må kontakte dig på samme vilkår, som fremgår af disse betingelser. Herved sikres det, at du fortsat kan blive godt betjent. Tak for du læste med - helt til slut.

 

Nemindberet ApS

Algade 50, 2..tv.

DK-4000 Roskilde

CVR. nr.: 40788484

Vi har fravalgt vores åbne telefonbetjening, for at kunne holder de skarpe priser til dig. Udfyld kontaktformularen - Klik her - eller send os en mail. Vi kontakter dig.

  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook

Du kan stole på os, vi sælger ikke dine personlige data.

Klik på nedenstående link, hvis du er til

"livrem & seler"